< || >

Produkte te reja

KIT KUSHINETE RROTE

Brand: FAG
Art. 713630760

Lexo të plotë
KIT KUSHINETE RROTE

Brand: FAG
Art. 713630840

Lexo të plotë
KIT KUSHINETE RROTE

Brand: FAG
Art. 713630300

Lexo të plotë
KIT KUSHINETE RROTE

Brand: FAG
Art. 713630170

Lexo të plotë
KIT KUSHINETE RROTE

Brand: FAG
Art. 713630970

Lexo të plotë
RRIP FAZE

Brand: Continental ContiTech
Art. 6PK1986

Lexo të plotë

Rreth Nesh

Shoqëria

Shoqëria FEAR sh.p.k eshte nje kompani private, themeluar ne Tirane më 25/03/1995, me forme ligjore “sh.p.k.” dhe me NIPT J62020005V.

Selia qendrore e shoqerise ndodhet ne Rruga e Durresit, Blloku Gintash, G/7, Nr. 11, Tirane, Shqiperi.
Pikat e tjera te ushtrimit te aktivitetit ndodhen ne:
Rruga e Kavajes, Pallati 223, Tirane, Shqiperi.
Rruga Asdreni, Pll. 4, Nr. 21, (perballë Min. Jashtme) Tiranë-Shqipëri
Rruga Sabaudin Gabrani, ish M.Mame, Tiranë, Shqipëri
Rruga Ferit Xhajko, pll. Laska (ish restorant Durrësi), Tiranë, Shqipëri