< || >

Produkte te reja

Rrip Faze

Brand: Continetal Contitech
Art. CT908K1

Lexo të plotë
Kushinete rrip faze

Brand: Continetal Contitech
Art. CT1025K1

Lexo të plotë
Pulexho Kollodoku

Brand: Continetal Contitech
Art. VD1078

Lexo të plotë
FILTER VAJI

Brand: MANN-FILTER
Art. H50002

Lexo të plotë
FILTER KARBURANTI

Brand: MANN-FILTER
Art. WK820/14

Lexo të plotë
FILTER KARBURANTI

Brand: MANN-FILTER
Art. WK820/17

Lexo të plotë

Rreth Nesh

Shoqëria

Shoqëria FEAR sh.p.k eshte nje kompani private, themeluar ne Tirane më 25/03/1995, me forme ligjore “sh.p.k.” dhe me NIPT J62020005V.

Selia qendrore e shoqerise ndodhet ne Rruga e Durresit, Blloku Gintash, G/7, Nr. 11, Tirane, Shqiperi.
Pikat e tjera te ushtrimit te aktivitetit ndodhen ne:
Rruga e Kavajes, Pallati 223, Tirane, Shqiperi.
Rruga Asdreni, Pll. 4, Nr. 21, (perballë Min. Jashtme) Tiranë-Shqipëri
Rruga Sabaudin Gabrani, ish M.Mame, Tiranë, Shqipëri
Rruga Ferit Xhajko, pll. Laska (ish restorant Durrësi), Tiranë, Shqipëri