Njoftime

Njoftim Punësimi- Manaxher Shitje

Shoqëria FEAR Shpk me vendndodhje në Tiranë dhe me një aktivitet të suksesshëm që prej vitit 1995 në tregtimin me shumicë dhe pakicë të pjesëve të këmbimit për automjete, kërkon të zgjerojë stafin duke punësuar:

Manaxher Shitje

Kriteret:

-Arsimi i larte, (preferohet Ekonomik ose Inxhinieri Mekanike).
-Eksperience ne shitje eshte nje avantazh.
-Mosha e preferuar eshte 22-30 vjeç.
-Njohuri shume te mira te programeve Excel, Word, Outlook.
-Njohuri te mira te gjuhes Angleze, ose Gjermane.
-I pajisur me Leje Drejtimi per automjete
-Rezident ne Tirane 

Kompania ofron kushte te mira pagese dhe mundesi promovimi.

Te interesuarit te dergojne nje CV ne adresen: kontakt@fear.al

*Vetem cv e perzgjedhura do te kontaktohen.