Moduli Hibrid

Schaeffler, duke qenë se ka në qendër të vëmendjes inovacionin, zgjeron gamën e produkteve të tij në fushën elektrike. Ka zhvilluar me sukses gamën e produkteve, duke përfshirë komponentët, modulet dhe sistemet duke filluar që nga komponentët elektrike dhe komponentët hibride. Teknologjia Schaeffler është e përhapur jo vetëm në Europë po edhe në Amerikën e Veriut dhe në Kinë. Schaeffler ka zhvilluar modulin e ri hybrid, i cili ofron një zgjedhje modulare për nje variatet të madh automjetesh, e cila ka ardhur si rezultat I kërkesave në rritje në lidhje me emetimin dhe konsumin e karburantit. Sistemi hibrid modular është fleksibël dhe mund të dizenjohet në mënyrë të veçantë me qëllim që të përshtatet me transmetimet dhe motorët e ndryshëm. Kjo zgjdhje ofron një efikasitet rreth 22% për të gjitha llojet e transmetimit konvencional.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More