Brake dust particulate filter(Filtra të frenave)

Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e frenave, MANN & HUMMEL ka vënë në funksion filtrin e ferrotave. Filtri i grimcave të pluhrit në zonën e frenave nga MANN+HUMMEL, redukton ndjeshëm emetimin e grimcave dhe si rrjedhojë më pak grimca pluhuri janë në gjendje të depërtojnë. Filtri mund të përshtatet në hapësirën ekzistuese të instalimit te disku i frenave. Është i përdorshëm për të gjitha llojet e makinave. Filtri është i përbërë nga një materail rezistent ndaj temperaturës dhe korozionit dhe gjithashtu ndihmon në filtrimin e grimcave që krijohen gjatë frenimit.

 

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Filtra Vaji Në ditët e sotme, meqë janë vënë në funksion makinat hibride, lind nevoja për filtra vaji sintetikë. Përdorimi…

Read More