Filtër ajri C24005

Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku 1 metër katror i filtrit përmban rreth 2 shishe 1.5l. Sipas kompanisë MANN+HUMMEL, qëllimi i tyre është të rrisin sasinë e fibrave të riciklueshme në masën 80%. Filtri i ajrit arrin një filtrim të shkëlqyer falë shtresës MICROGRADE A-S dhe heq 99.5% të grimcave të papastra me diametër 0.001-0.352 mm.
Në sajë të kapacitetit të lartë mbrojtës ndaj papastërtive, gjatë gjithë intervalit të shërbimit, kërkon vetëm 30% të sipërfaqes së celulozës. Tashmë filtri ka një pamje të veçantë me ngjyrën e gjelbër të fibrave të riciklueshme. Duke filluar qe nga nentori i vitit 2017, do dalë në treg dhe do jetë i aplikueshëm për makinat Toyota.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More

No Title

Filtra Vaji Në ditët e sotme, meqë janë vënë në funksion makinat hibride, lind nevoja për filtra vaji sintetikë. Përdorimi…

Read More