Filtër hidrauliku

MANN FILTER – zgjeron gamën e produkteve të reja, specifikisht me filtra hidrauliku për aplikime Agroteknike. Kjo gamë produktesh do të mbulojë 56 produkte të reja dhe do ketë aplikim me mbi 8600 aplikime të reja. Kjo do të vihet në zbatim në pranverë të vitit 2018. MANN FILTER ka një gamë produktesh rreth 2000 produkte, me aplikim mbi 30000 automjete.

 

Related

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More

No Title

Filtra Vaji Në ditët e sotme, meqë janë vënë në funksion makinat hibride, lind nevoja për filtra vaji sintetikë. Përdorimi…

Read More