LUK RepSet 2CT

 

LUK RespSet 2CT, do jetë së shpejti i disponueshëm edhe në automjetet HYUDNAI, KIA dhe do zgjeroje gjithashtu aplikimin edhe për modelet FORD e Renault. Këto modele makinash do jenë FORD (DPS6 1.0l), HYUNDAI/KIA në modelet (D6GF1) dhe Reanault në modelet (DC4) benzinë. Me këto aplikime të reja Schaeffler do të ketë një mbulim të tregut rreth 80% dhe deri në 2025 një mbulim prej 40 milionë aplikime makinash. Gjithashtu do jetë e disponueshme edhe vegla e punës për këto RepSet 2CT e reja duke u shtuar edhe disa kushineta ndihmëse enkas për këto aplikime të reja.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More

No Title

Filtra Vaji Në ditët e sotme, meqë janë vënë në funksion makinat hibride, lind nevoja për filtra vaji sintetikë. Përdorimi…

Read More