Zinxhir Motorri

Continental Contitech – zgjeron gamën e produkteve të tij duke përfshirë edhe Zinxhir Motorri. Duke qenë se kërkesat për produkte në sistemin e zinxhirave janë në rritje, përveç rripave u mendua që gamës së produkteve të rripave së bashku me komponentët, ti shtohej edhe Zinxhir Motorri. Brenda vitit 2018, ky produkt i ri do të lançohet në tregun e pjesëve të këmbimit.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More