Pompa Uji

Tashmë Continental ContiTech do i ofrojë pompat e ujit jo vetëm në versionin set(kit), ku janë të përfshira të gjitha komponentët si: kushineta dhe rripi, por edhe në versionin veç, pa komponentët e tjera të kit-it. Kjo do hyjë së shpejti brenda vitit 2017 dhe do lehtesoje punen ne ato raste nëse blerësit janë të interesuar në pompa uji.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More