21 vite me parë, në vitin 1996 Denso krijoi bobinën e parë. Si nje nga kompanitë lider në fushën e industrisë së automjeteve, Denso vazhdon në zhvillimin e teknologjisë së automjeteve, duke ofruar kështu një gamë të gjerë të produkteve (përfshirë dhe bobinën) me cilësi të lartë.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More