PU9005z

Ka raste që edhe nafta me cilësi më të mirë përmban grimca uji, si rrjedhojë e kondesimit gjatë mbushjes së rezervuarit.  Gjithashtu nga njëra anë në sistemet e injeksionit të naftës, që kërkojnë presion mbi 2500 bar, kërkohet një nivel sa më i pastër i karburantit.

Dhe zgjidhja për këtë është filtri Mann Filter PU 9005Z, filtër nafte, i cili realizon ndarje të ujit me një efiçensë 90%.  Si?

  • Ky lloji i filtrit heq mbetjet e dëmshme të karburantit.
  • Sitë hidrofobike, siguron që pilat e mëdha të ujit të mos hyjnë në sistemin e injeksionit
  • Ka një shtresë dytësore që lejon që grimcat e vogla të ujit nga emulsion I ujit/karburantit të bëhen më të mëdha.

Për shkak të gravitetit, uji i ndarë depozitohet dhe grumbullohet në një “dhomë”. Një sensor sinjalizon nqs uji duhet të kullohet ose të vazhdojë.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More