ISO 16890

MANN + HUMMEL si kompani lider në filtra dhe në kërkim gjithmonë të versioneve më të mira të tyre, duke filluar që nga Janari 2017, kanë kryer disa testime për versionin e ri të filtrave të ajrit, të cilat kanë rezultuar me sukses. Fillimisht ato u kryen në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Hollandë. Ky version ISO 16980 ka ardhur si version më i ri  dhe më i mirë i versionit EN779-2012. Në këtë version është i ndërthurur teknologjia e nanofibrave, e cila ka një diametër më të vogël se 1 µm dhe garanton efiçensë më të mirë të filtrimit. Duke qenë se kërkesat për filtra ajri janë në rritje, ndaj dhe vëmendja u fokusua në zhvillimin e mëtejshëm të teknologjisë së filtrave të ajrit. ISO 16980 pritet të hyjë në tregun e automjeteve në vitin 2018.

 

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More