Filtra ajri për kamiona

Papastërtitë e karburantit, mund të shaktojnë dëme, nqs nuk parandalohen siç duhet. Kjo përfshin cilindrat, pistonat, unazat e pistonit dhe kushinetat.Gjenerata e filrave MICROGRADE A-NF, kanë në përbërje të tyre materiale celuloze të mbuluara me shtresa të holla të fibrave polimere. Fibrat janë të padukshme sepse kanë një diametër prej 0.15 mikrometër(0.00015 milimetër). Avantazhi është se grimcat nuk mund të depërtojnë brenda në filtër. Kanë nivel të lartë mbrojtjeje ndaj ujit, vajit dhe karburantit.

 

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More