Vegël Pune

Vegël Pune – MANN FILTER

MANN FILTER tashmë do të ofrojë vegël të filtrit të vajit. Çelësat, të cilat fillimisht ishin prej çeliku, tani janë prej plastike, duke i bërë më të lehta për t’u transportuar dhe përdorur. Filtrat e vajit janë të lehta për tu montuar, por nqs ato janë përdorur për një kohë të gjatë, janë të vështira për tu çmontuar. Dhe për këtë vjen në ndihmë kutia e veglave të punës. Seti përmban 8 çelësa plastikë dhe 1 çeliku, të cilat në toal peshojnë 2.5kg. U publikua për herë të parë në 05/07/2017 dhe pritet që brenda vitit të jetë në të gjitha tregjet e pjesëve të këmbimit. E aplikueshme për të gjitha llojet e automjeteve.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More