Gama e produkteve INA

Duke filluar që nga 14.04.2017 marka INA, do fillojë të zgjerojë gamën e produkteve të saj duke përfshirë artikuj që dikur ishin RUVILLE.  INA në tregun e pjesëve të këmbimit dallohet për komponentët FEAD (front-end-accessory-drive). Në këtë sistem komponentësh, përfshihen kushinetë, kushientë rripi, tensionues rripi, pulexho OAP/OAD.  Tashmë nën këtë markë do përfshihen edhe pompat e ujit, bosht me gunga dhe zinxhirë. E reja për pompat e ujit është se nën këtë markë do ofrohen jo vetëm pompat mekanike, por edhe modulin inteligjent të manaxhimit termik. Që nënkupton që për këto pompa do vendosen materiale të qëndrueshme, në veçanti unaza mekanike që parandalojnë rrjedhjen e ujit edhe në temperature të larta.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More