WAVELOCK

MANN + HUMMEL ka prezantuar sistemin e ri të filtrimit spin-on WAVELOCK. Ajo mund të përdoret për filtrimin e naftës dhe karburanteve si dhe pajisje origjinale për kompresorë dhe motorë me djegie. Sistemi i filtrit përbëhet nga një kokë filtri dhe element spin-on. Dizajni i tij ofron avantazhe të shumta. Ndryshimi i filtrit mund të bëhet lehtësisht dhe shpejt pa nevojën e mjeteve. Përveç kësaj rrit pastërtinë e komponentëve dhe ul rrezikun e ndotjes së sistemit të qarkullimit. Dizajni modular i sistemit dhe mundësitë e ndryshme të kombinimit me filtrin MANN HUMMEL, mundësojnë që sistemi të përdoret si filtër kryesor i karburantit/ vajit.

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More