Mobil1 ANNUAL PROTECTION

Mobil1 ANNUAL PROTECTION perfshin teknologjinë e lubrifikantit me përbërje sintetike dhe ofron mbrojtje për një vit. Ofrojnë jetëgjatësi naftës dhe mbrojtje për motorrin. Nuk shfaqen shenja të dukshme të llumit apo materialeve të tjera të dëmshme. Ato janë produkte të pëesosura për mbrojtjen sa më të gjatë. Janë të disponueshme në viskozitet 0W-20, 5W-20 dhe 5W-30 dhe janë të rekomanduara për të gjitha llojet e automjeteve moderne, përfshirë motorët me performancë të lartë, turbocharged, supercharged, me shumë valvula dhe automjetet e tjera komerciale. Me anë të Mobil1 ANNUAL PROTECTION, lind nevoja e ndërrimit të vajit 1 herë në vit ose çdo 20000 milje (32186.88km).

Related

No Title

                              Filtër hidrauliku MANN FILTER -…

Read More

No Title

        Filtër ajri C24005 Filtri C24005, është filtër ajri, i përbërë nga fibra sintetike të ricikluara, ku…

Read More

No Title

Brake dust particulate filter(Filtra të frenave) Pas disa testeve të suksesshme dhe testeve të vazhdueshme mbi filtrin në zonën e…

Read More