Të Reja

Pompa Uji

Tashmë Continental ContiTech do i ofrojë pompat e ujit jo vetëm në versionin set(kit), ku janë të përfshira të gjitha…

Read More

No Title

          Moduli Hibrid Schaeffler, duke qenë se ka në qendër të vëmendjes inovacionin, zgjeron gamën e…

Read More

No Title

ISO 16890 MANN + HUMMEL si kompani lider në filtra dhe në kërkim gjithmonë të versioneve më të mira të…

Read More

No Title

PU9005z Ka raste që edhe nafta me cilësi më të mirë përmban grimca uji, si rrjedhojë e kondesimit gjatë mbushjes…

Read More

No Title

21 vite me parë, në vitin 1996 Denso krijoi bobinën e parë. Si nje nga kompanitë lider në fushën e…

Read More

No Title

Deep Groove Në vitin 2008, u krijuan dhe dolën me sukses kushinetat e gjeneratës C, të quajtura ndryshe Kushineta Deep…

Read More

No Title

  WAVELOCK MANN + HUMMEL ka prezantuar sistemin e ri të filtrimit spin-on WAVELOCK. Ajo mund të përdoret për filtrimin…

Read More

No Title

Mobil1 ANNUAL PROTECTION Mobil1 ANNUAL PROTECTION perfshin teknologjinë e lubrifikantit me përbërje sintetike dhe ofron mbrojtje për një vit. Ofrojnë…

Read More

LUK GearBOX

LUK – GearBOX – Zgjidhje për transmisionin FORD, GM, RENAULT dhe VW. Duke filluar nga gushti nën markën LuK –…

Read More